Maimuţica absolventă

Cei care mă citesc constant au observat, probabil, că nu am mai scris de mult timp. Ei bine, am şi o motivaţie destul de pertinentă. Mă pregătesc să termin facultatea iar azi a fost una dintre acele zile care rămân în amintirea noastră pentru totdeauna.

Din ciclul şi maimuţele termină facultatea, şi Elena P. a avut o festivitatea de absolvire, nu cu banane ca premiu, ci cu diplome, cu multe discursuri, îmbrăţisări, pupături şi şampanie. Asta e, noi suntem nişte maimuţici speciale. Deşi totul a durat mai bine de patru ore cu tot cu nenumăratele şedinţe foto, a meritat, vorba colegei mele de cameră, să murim de cald, de împopoţonaţi ce eram.

Nu am plâns, dar acum când mă uit peste pozele pe care le-am făcut alături de Clara, Andreea, Aura, în mod special, dar şi de ceilalţi colegii cu care am apucat să mă „trag în pozne”, totul mi se pare extrem de emoţionant. Dacă aş fi ţinut la rândul meu un discurs, probabil că le-aş fi spus colegilor că sunt mândră că fac parte din această generaţie şi mai ales din această serie cu cele mai frumoase fete şi cei mai deştepţi băieţi. Vă admir pe fiecare în parte pentru ceea ce sunteţi şi vă mulţumesc de asemenea pentru această zi. Ca să închei de „Oscar”, le mulţumesc şi alor mei, datorită căror am ajuns până aici.

Pentru cei care aşteaptă din când în când un post, îi anunţ că am un domeniu ca premiu, pe care aştept să-l deschid de îndată ce termin facultatea pe bune. Atunci o să fim şi noi mai profi şi sigur vom avea ce discuta. Voi rata, cred că mari concerte de hip hop, luna aceasta, însă obiectivul principal e să finalizăm ceea ce am început cu mult timp în urmă.

Felicitări CRP, promoţia 2008-2011! În iuni 2021 ne vedem în Malbourne!

Pentru mai multe poze, pagina mea de facebook. 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: